RECUPERATORI AUTO

“SEBASTIAN RECUPERARI este o firma specializata in recuperarea autoturismelor sau a a oricaror bunuri ce sunt sub incidenta unor contracte de leasing (camioane, utilaje, semiremorci, locomotive, vagoane, etc), agentii nostri de teren avand o vasta experienta in acest domeniu. Prin colaborarea cu firme americane de specialitate din SUA, ne-am dotat cu utilaje tip REPO MAN, respectiv cu platforme auto dotate cu macara MINUTE MAN, care permite ridicarea unui autoturism in 60 de secunde, fara a detine cheia acestuia si fara a produce distrugeri autovehiculelor ridicate.

Datorita experientei deosebite a personalului nostru, suntem extrem de abili in identificarea autovehiculelor pe tot teritoriul Romaniei, ridicarea acestora realizandu-se, asa cum spuneam, prin mijloace tehnice proprii.

Din aceste considerente, majoritatea societatilor de leasing din Romania sunt sau au fost la un moment dat, clientii nostri.

Prin urmare, oferim un serviciu sigur, precis si la cele mai bune comisioane de succes.”

Leave a Comment

*

*

*Required fields Please validate the required fields

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Where we are

Contacts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.
© 2006 - 2015 Copyright SEBASTIAN RECUPERARI SRL - All Rights Reserved
Web Design by Neo Agency